GAÜ’den, ECBE Direktörü Holden Onuruna Yemek

GAÜ’den, ECBE Direktörü Holden Onuruna Yemek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ),  “30. Yıl Gala Yemeği Resepsiyonu”  onur konuğu olarak KKTC’ye gelen Avrupa İşletme Birliği Konseyi ECBE Direktörü Bryn Holden için Le Chateau Lambousa Hotel’de yemek düzenledi.

GAÜ’nün 30’uncu Yıl Gala Yemeği Resepsiyonu” için KKTC’ye gelen ECBE Direktörü Bryn Holden onuruna düzenlenen geceye, Kıbrıs Üniversiteler Birliği (KÜB) üyelerinin yanısıra, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Danışmanı Aral Doğu, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Sadık Ülker, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Asuman Türkel, KAÜ Genel Sekreteri Erhan Vechi, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ve Eşi katıldı.