GAÜ'de Plastik Sanatlar Sergisi

GAÜ'de Plastik Sanatlar Sergisi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü öğrencilerinin yıl sonu sergisi, GAÜ’nün yeni Güzel Sanatlar atölyelerinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

GAÜ Plastik Sanatlar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lutz Presser`in yürüttüğü Plastik Sanatlar Stüdyoları’nda Plastik Sanatlar öğrencilerinin yıl boyunca ürettikleri çok çeşitli iki boyutlu ve üç boyutlu sanat eserleri yeni inşa edilen GAÜ sanat stüdyolarında sergilendi.

Sergiyi ziyaret eden GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Adil, öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Plastik Sanatlar Sergisi, 8 Mayıs Pazartesi gününe kadar izleyicilere açık olacak.