GAÜ, “50. Yıla Doğru Meşalesi”ni Yakıyor

GAÜ, “50. Yıla Doğru Meşalesi”ni Yakıyor

Girne Amerikan Üniversitesi’nin “30. Yıl Gala Resepsiyonu” 5 Haziran Cuma günü Le Chateau Lambousa Hotel’de saat 20:00’de yapılıyor.

“50. Yıla Doğru Meşalesi”nin yakılacağı ve GAÜ Küresel Bilim Ailesi ve onur konuklarının katılacağı 30. Yıl Gala Yemeği Resepsiyonu’nda GAÜ Sahne Sanatları Yüksek Okulu Dans Gösterisi ve ENBE Orkestrası’nın canlı performansı da yer alacak.

Resepsiyonda,  geçtiğimiz yıl yakılan 30. Yıl Meşalesi söndürülüp  “50. yıla doğru meşalesi” nin yakılacağı açıklandı.

30. Yıl Gala Yemeği Resepsiyonu’na, GAÜ Küresel Bilim Ailesi ve onur konuğu olarak Avrupa İşletme Birliği Konseyi ECBE Direktörü Bryn Holden, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ve eski GAÜ Akademisyenlerinden Dr. Manfred Langer de katılacak.