Le Chateau Lambousa, Muhteşem Konsepti, SPA, Mini Golf, Açık Hava Sineması ve Kır Düğünü ...

Haberler

GAÜ'DEN

Le Chateau Lambousa, Muhteşem Konsepti, SPA, Mini Golf, Açık Hava Sineması ve Kır Düğünü ...

Turizmin yeni adresi Le Chateau Lambousa

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işletmelerinden Le Chateau Lambousa Hotel, 2015 sezonuna turizmde fark yaratan muhteşem yeniliklerle girdi.

 

GAÜ Başkanlık Ofisi ve GAÜ Turizm Fakültesi ile birlikte yürütülen Le Chateau Lambousa Otel, hem halkımızın, hem de yabancı misafirlerin mutlaka gezip görmesi ve konaklaması gereken çok özel bir tesis olarak turizm sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

 

Doluluk oranı %100

 

Le Chateau Lambousa Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, uzun bir süredir yüzde 100’e varan doluluk oranlarını koruduklarını belirterek “Tesislerimize son eklenen yeniliklerle hem müşteri memnuniyetini artırmak, hem de sosyal yaşama yenilikler katmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Le Chateau Lambousa’ya Asena’nın eklenmesiyle oda ve yatak sayısında artış elde edildiğini söyleyen Çağa 15 Haziran itibarı ile her Cumartesi plajda DJ ve canlı müzik eşliğinde Beach Party, 16 Haziranda da ilk açık hava sinema gösterisini yapacaklarını söyledi. Çağa açık hava sinema gösteriminin her Salı ve Perşembe günü halka açık olarak düzenleneceğini vurguladı.

 

Kıbrıs Geceleri ve Kır Düğünleri

 

17 Haziran’da da ilk Kıbrıs Gecesi’ni yapacaklarını belirten Ufuk Çağa, bu etkinliğin de halka açık olarak düzenleneceğini söyledi. Le Chateau Lambousa Hotel’in misafirleri arasında Hollanda, Almanya, İngiltere ve Rusların ağırlıklı olduğunu vurgulayan Ufuk Çağa,  şunları kaydetti: