“Ben Bir Çocuğum” Şiiriyle Ödül Kazandı

Haberler

GAÜ'DEN

“Ben Bir Çocuğum” Şiiriyle Ödül Kazandı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında GAÜ Okullar Grubu’na bağlı okullarda da bir çok başarıya imza atıyor.

 

GAU Okullar Grubuna Bağlı The American Elementary School 5B sınıfı öğrencilerinden Nihal Sarı, Ümit Zafer Bağcı`nın ``Ben Bir Çocuğum`` şiiriyle Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (OKSEM) 5. İlkokullar Arası Şiir Okuma Yarışmasında üçüncülüğe hak kazandı.

 

12 ilkokulun yarıştığı OKSEM 5. İlkokullararası Şiir Okuma Yarışması Anafartalar Lisesi`nde gerçekleşti.

 

The American Elementary School müdürü Mine Ağdaç `` Öğrencilerimizin sanat yönünü geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak için bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Küçük yaşlardan itibaren bu yönde farkındalık kazanmalarını sağlamak hedeflerimiz arasındadır."

 

Deniz Plaza`nın katkılarıyla düzenlenen Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (OKSEM) 5. İlkokullar Arası Şiir Okuma Yarışması jüri üyeliğini Ayşe Tural (Şair, Yazar); Derman Atik (Tiyatro Sanatçısı); Fatoş Avcısoyu Ruso (Şair, Öğretmen); Hamide Dağkıranlar Börtlüce (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) ve Sevtap Soyel`in (Emekli Edebiyat Öğretmeni) yaptı.