GAU’den İletişim Alanında Bir Yenilik Daha

GAU’den İletişim Alanında Bir Yenilik Daha

Girne Amerikan Üniversitesi’nin Resmi Mobil uygulaması GAU Mobil, artık24 saat elinizin altında.

GAU mobil uygulamasını Apple Store veya Google Play’den hemen indirebilir, akıllı  cihazınızdan Girne Amerikan Üniversitesi ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

GAU Resmi uygulaması,mükemmel arayüzüyle iphone veya android işletim sistemli tüm cihazlarla uyumlu olarak yüksek performans sunuyor.

Öğrenci, personel ve akademik kadroyu bilgilendirmek amaçlı hazırlanan GAU mobil uygulamasıyla  üniversitemizle ilgili haberler, duyurular, etkinlikler, videolar ve haritalara ulaşmak artık çok kolay.

GAU Mobil ,GAU digital Marketing ve Lions Software işbirliği ile hem apple store hem de Google Play’den indirilebiliyor, siz de indirin beğeni ve yorumlarınızı paylaşın.