GAÜ, Basketbol’da da Başarısını Kanıtladı

GAÜ, Basketbol’da da Başarısını Kanıtladı

Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) Basketbol takımı Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde geçtiğimiz Cuma  düzenlenen turnuvada şampiyon oldu.

Girne Amerikan Üniversitesi Basketbol takımı geçtiğimiz akşam Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada ev sahibi takımını  56-48’lik  skorla geçerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyonlukla ilgili açıklama da bulunan GAÜ Basketbol koordinatörü Kenan Güvensoy,” GAÜ olarak diğer spor dallarında gösterdiğimiz başarılarımızı Basketbol ’da da göstermeye devam edeceğiz. Başarılarımızda ki istikrarı takım ruhuna ve disipline borçluyuz. En önemlisi de başaracağımıza yürekten inanıyoruz” diyerek GAÜ’nün başarısının devam edeceği mesajını verdi.