GAÜ, Yalova'da Tarih Yazıyor

GAÜ, Yalova'da Tarih Yazıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Masatenisi takımı, Yalova’da yapılan Türkiye Masatenisi Süper Lig müsabakalarında oynadığı maçlarda rakip tanımıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Masatenisi takımı Uni Lig’te nağmağlup şampiyon olmasının ardından Yalova’da gerçekleştirilen Türkiye Masatenisi Süper Lig   müsabakalarında  GAÜ 4 Anafen 1, GAÜ 4 Çankaya Üniversitesi 1 gibi farklı skorlarla tek tek yenerek bütün rakiplerini saf dışı bırakmaktadır.

GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün,” KKTC’yi ve GAÜ’ yü yurt dışında başarılı bir şeklide temsil etmekten gurur duyuyoruz. Sporcularım başarıya kenetlenmiş ve büyük bir özveri ile maçlarını sürdürmektedirler” diyerek başarılarının devamını beklediğini dile getirdi.