KKTC Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler Zirvesi GAÜ'de Başlıyor

Haberler

GAÜ'DEN

KKTC Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler Zirvesi GAÜ'de Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılı bahar döneminde KKTC Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenlerini biraraya getiriyor.

 

KKTC` de ilk olarak Girne Amarikan Üniversitesi` nde organize edilen, 1. KKTC Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler Zirvesi - 4 Nisan 2015 Cumartesi saat 10.00` da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Millenium Senato Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Yoğun başvurunun gerçekleştiği Zirve` ye KKTC’deki tüm Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin katılabileceği belirtilen açıklamada, organizasyon bünyesinde mesleki eğitim odaklı olmakla birlikte, farklı konuları içeren uygulamalı eğitimlerinde olacağı toplam 3 oturumdan oluşacağı vurgulandı. İlgili konularda, uluslararası alanda bir çok başarıya sahip olan Yrd. Doç. Dr. Linda Fraim` in eğitimlerinin yer alacağı, birinci oturumun; Travma Geçiren Çocuklarda Müdahale Teknikleri, İkinci Oturumun; Madde Bağımlılığı, Üçüncü Oturumun ise; Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışma Tekniklerine ışık tutulacağı ifade edildi.

 

Ayrıntılı bilgi ve zirve` ye katılım göstermek isteyen uzmanların;  emrahadakli@gau.edu.tr veya 650 20 00 Dahili: 1106 nolu iletişim bilgilerine katılımlarını bildirmeleri gerektiği bildirildi.