GAÜ ONLINE ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

GAÜ ONLINE ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 35. Akademik Yıl etkinlikler kapsamında planlamış olduğu akademik ve sosyal etkinliklerine konusunda uzman ve ünlü konukları online olarak öğrenciler ile buluşturmaya hız kesmeden devam ediyor.

GAÜ Online Etkinlikler kapsamında; 7 Nisan Salı saat 19:00’da ünlü oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz ile “Instagram Sohbetleri”, 8 Nisan Çarşamba saat 15:00’da İngilizce olarak “Covid-19 salgınının Ekonomik Etkileri ve Yeni Dünya Düzeni” konusuyla; Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü, Yeni Bir Lider Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Tal Garih ve 10 Nisan Cuma saat 14:00’da “Covid-19 Salgınının Kariyer ve Bireysel Planlamada Etkileri, İnsan 3.0 ve Toplum 5.0” konusu ile Zehra Öney Girne Amerikan Üniversitesi resmi Instagram hesabından öğrencilerle buluşacak.