EĞİTİM FAKÜLTESİ

Bahar 2021 Vize sınavlarına mazeretlerinden dolayı katılamayan öğrencilerimizin dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz,

Bahar 2021 Vize sınavlarına mazeretlerinden  dolayı katılamayan öğrencilerimizin dikkatine:

Mazeret başvuruları için aşağıdaki formu doldurup 6 Mayıs -10 Mayıs 2021 tarihleri arasında cananavsar@gau.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili mazeret sınavları herhangi bir ek ücret ödenmeden 12-15 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

1-Formda öğrenci bilgilerinizi, Danışman bilgilerini ve ders akademisyeninin bilgileri eksiksiz ve doğru doldurmanız gerekmektedir.Aksi halde başvuru kabul edilmeyecektir.

2-Formda başvuru yapacağınız dersin/ derslerin adı ve ders kodunu yazmalısınız. Aksi halde başvurunuz geçerli olmayacaktır.

3-Formda Vize sınavına neden katılamadığınızı açıkça belirtmeniz gerekmektedir.

4-GEÇ BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Make up examination Form.docx

Make up examination Form.pdf