Ders Kayıt Adımları

Ders Kayıt Adımları

Girne Amerikan Üniversitesi Ailesi’ne Hoşgeldiniz,

Hayatınızın bu yeni dönemine daha kolay uyum sağlayabilmeniz adına Üniversitemiz kayıt adımlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

***  Üniversitemiz resmi web sayfamız olan www.gau.edu.tr adresinden öğrenci numaranızı öğrenmek için doğum tarihinizi ve KKTC kimlik kartı ve/veya TC nufus cüzdanı numaranızı ekleyerek  öğrenebilirsiniz.

Öğrenci Numarası sorgulama

*** Öğrenci numaranızı öğrendikten sonra student.gau.edu.tr adresinden öğrenci numaranız kullanıcı adı ve şifre olarak kullanılacak sonrasında şifrenizi değitirebilirsiniz.

*** İnglizce Hazırlık seviye tesbit sınavlarımız 23 eylül -1 Ekim tarihleri arasında hergün (haftasonu hariç) saat 14.00 de gerçekleşecektir.  Bir sınav hakkınızı belirtilen tarihler arasında istediğiniz gün kullanabilirsiniz.