30 Mayıs 2024

Değerli Mezun Adaylarımız,

CÜBBE DAĞITIMI

• 03 Haziran 2024, Pazartesi gününden itibaren cübbelerin dağıtımına Tecno park fuaye alanında (saat 11.00/16.00 arasında)  dağıtılmaya başlanacaktır. Dağıtım 5 Haziran Çarşamba gününe kadar devam edecektir. Teslim sırasında Kimlik veya Pasaport ibraz etmeniz rica olunur. Cübbelerin şahsen mezun adaylar tarafından teslim alınması gerekmektedir.

PROVA

• 05 Haziran Çarşamba  günü saat 17.30 da GAÜ Olimpic de fotograf çekimi ve genel prova gerçekleşecektir. Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

MEZUNİYET TÖRENİ SONRASI PARTİSİ

• 38. mezuniyet törenimizin ardından mezunlarımıza Mezuniyet Partisi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu başında düzenlenecektir.Partiye katılım

mezun listelerindeki isimlere göre sağlanacaktır.

TÖREN

• 2023-2024 Mezuniyet törenimiz 07 Haziran Cuma günü saat 19.00 da gerçekleşecektir. Mezunların  1.5 saat öncesinden saat 17.30 da cübbeleri ile beraber GAÜ Olimpic de hazır olması önemle rica olunur.